Často se ptáte
Zveřejňujete někde denní menu?
V Green Baru děláme tématické dny (bezlepkové, veganské) u kterých se nabídka předem zveřejňuje na našem Facebooku. Prozatím ale každodenní menu dopředu nepouštíme ven – při vaření rádi improvizujeme a nabídku přizpůsobujeme dle aktuálně dodaných surovin (převážně od několika lokálních dodavatelů).
Každý den jsou v Green Baru nové chutě, v nabídce vždy na výběr ze 6 druhů salátů (+ variabilní dresingy či drobné přísady), celiaci i vegani mají na výběr z několika bezlekpkových či veganských jídel. Nechybí právě vytažený chléb, ručně a na místě vyrobené dezerty nebo čerstvé freshe, mladý ječmen či teplé nápoje.
Nebojte se přijít, určitě si u nás vyberete (máme rádi i efekt milého překvapení :). Jídla jsou pečlivě popsané i s alergeny.
Berete stravenky? A můžu platit kartou?
Ano, stravenkami se u nás platit dá. Platební terminál také máme. Evidujeme tržby v rámci systému EET.
Jakto že se u Vás objevuje v nabídce ryba, když se označujete za vegetariánskou restauraci?
Již od začátku existence podniku pouštíme otevřeně a veřejně ven, že se u nás v úterý pravidelně v nabídce objevují čerstvé ryby. Všechny pokrmy a suroviny jsou pečlivě označené, takže 100% vegetarián či vegan se nemusí obávat, že si na talíř naloží něco s obsahem laktózy či vajíčka (nebo v tomto případě rybu). Zároveň rádi vyhovíme poptávce i „nestoprocentním vegetariánům“. Věříme, že toto téma a složka jídelníčku nenaruší mírumilovné naladění, otevřenost a toleranci srdcí našich zákazníků.